Praktikum za vežbe iz Informatike 1

Објеката

Тип
Практикум
Верзија рада
објављена верзија
Језик
српски
Креатор
Ranka Stanković, Ivan Obradović, Olivera Kitanović, Mirjana Banković
Издавач
Beograd : Univerzitet u Beogradu, Rudarsko-geološki fakultet
Датум издавања
2014
Опис
Ovaj praktikum je namenjen studentima prve godine Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i u potpunosti pokriva sadržaj predviđen nastavnim planom vežbi iz predmeta Informatika 1.
Tekst je podeljen u četiri poglavlja: MS Word, MS Excel, AutoCAD I deo i AutoCAD II deo, nakon čega sledi prilog u kome se nalaze spisak slika i spisak tabela.
Sadržaj koji se odnosi na MS Word i MS Excel bazira se na verziji Microsoft Office Word 2007, kao prvoj koja podržava Office Open XML formate kao podrazumevane formate Word i Excel datoteka. Kada je u pitanju AutoCAD, tekst se u najvećoj meri oslanja na AutoCAD 2012, pri čemu se na nekoliko mesta ukazuje na razlike u odnosu na ranije verzije.
Studentima koji žele da prošire svoja znanja iz oblasti obuhvaćenih ovim praktikumom stoji na raspolaganju brojna štampana i elektronski dostupna literatura u kojoj je materija iz ovih oblasti detaljnije obrađena.
број страница
176
isbn
978-86-7352-284-5
Subject
informatika
Шира категорија рада
Без категорије
Ужа категорија рада
Без категорије
Права
Приступ са лозинком
Лиценца
Creative Commons – Attribution-Share Alike 4.0 International
Формат
.pdf
Издање факултета
da
Облик публикације
Štampa - 28 cm

Ranka Stanković, Ivan Obradović, Olivera Kitanović, Mirjana Banković. Praktikum za vežbe iz Informatike 1, Beograd : Univerzitet u Beogradu, Rudarsko-geološki fakultet, 2014

This item was submitted on 4. децембар 2021. by [anonymous user] using the form “Монографије” on the site “Радови”: http://gabp-dl.rgf.rs/s/repo

Click here to view the collected data.